Industry art vibrující v tónech Johanna Sebastiana Bacha, aneb komorní toulky barokní Evropou

Dub Gallery bude v pátek 24. listopadu 2017 od 19 hodin opět prostupovat hudba, která k tanci vyzve díla slovenského malíře konkrétní formy Jána Vasilka.

Pokud máte rádi umění, především pak to současné, dopřejte si netradiční zážitek v podobě komorního koncertu v galerii současného umění v Pelhřimově, který probudí vaše smysly. Industriální umění a abstrakce budou koketovat s klasickou hudbou, díky čemuž se vytvoří zajímavé spojení pro vaše oči i uši.

Komorní koncert, na kterém zazní skladby od George Philippa Telemana, Johannna Sebastiana Bacha, Guiseppeho Tartiniho a Francoise Couperina, pro vás odehrají Monika Knoblochová – cembalo, Roman Patočka – housle, a Hana Brožová – flétna. Na hodinku se tak budete moci v pátek večer namísto do televize ponořit do svého světa a rozjímat v Pelhřimově o klidu a pohodě, které se nám v toliko uspěchané době dostává jen poskromnu. Věříme, že věnovat tento předvánoční čas duševnímu blahu, naladí jednotlivce i celé rodiny na svátky, které se již rychle blíží.

Nakonec, není přeci nic příjemnějšího než strávit čas s lidmi, které máte rádi, při události, která se u nás v galerii opakuje jen párkrát do roka. Přejete-li si být součástí události, která je svým pojetím výjimečná na Vysočině, ale prakticky i v celých Čechách, pak si nezapomeňte včas koupit vstupenky.

Nechte své zvukovody rozvibrovat mistry klasické hudby a pronikněte do světa, kde industry art Jána Vasilka rozvibrují tóny skvělých českých hudebníků.

Získat bližší informace, zarezervovat či přímo zakoupit vstupenky, můžete v naší galerii, na tel. +420 602 311 456 nebo na mailu: dub@dubgallery.com.

PROGRAM:

George Philipp Telemann (1681-1767)
Sonata IV pro flétnu, housle a cembalo
Soave Allegro assai AndanteVivace

Johannn Sebastian Bach (1685-1750)
Sonata E-moll, BWV 1034
Adagio ma non tanto Allegro Andante Allegro

Guiseppe Tartini (1692-1770)
Sonata G-moll, Ďáblův trilek pro housle a cembalo

Francois Couperin (1668-1733)
Rossignol en amour pro solové cembalo

Johann Sebastian Bach (1685-1733)
Trio sonata G-dur BWV 529 pro flétnu, housle a cembalo
Allegro Largo Allegro

  • C:\fakepath\pozvanka email
Dub Gallery na facebooku
YouTubeInstagram